logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Search

GAVEKORT

Black Friday Launch = LUND&LENDAL x KIDSAID

Som de fleste af jer ved, er vi ikke meget for Black Friday-konceptet. Sidste år samlede vi penge ind til vores lokale LYKKELIGA hold, VRI DREAMERS – i år udvider konceptet til et lidt større samarbejde.

Som nogen af jer ved, har organisationen KidsAid en særlig plads i vores hjerter. KidsAid skaber unikke oplevelser for syge og sårbare børn og deres familier. Oplevelser der skaber glæde i en svær tid for familierne.

Da Christians datter var indlagt på hhv. Rigshospitalet og Skejby sygehus, skabte KidsAid nogle af de bedste minder på børneafdelingen:

“Særligt når man som familie skal holde jul og nytår på et hospital, så er det oplevelser såsom julekoncerter, tryllekunstnere eller en ekstra julegave, der skaber glæde.”

Det vil vi hos Lund & Lendal meget gerne støtte op omkring sammen med alle vores gode kunder.

Derfor donerer vi 10% af gavekort-salget fra Black Friday og frem til 24/12 til KidsAid, så de kan skabe endnu flere unikke oplevelser.

Med et gavekort til adventskalenderen, til pakkelegen, under træet eller blot for at glæde dig selv eller nogen du holder af, kan du være med til at glæde en masse syge og sårbare familier på landets hospitaler.

Gavekortene kan købes her – og selvfølgelig i butikken!

Vi ønsker jer alle en rigtig god Black Friday og glæder os til at se jer i butikken.

De bedste hilsner

Christian og Lasse

LUND&LENDAL