logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Search

MADE-TO-MEASURE

Hos Lund & Lendal tilbyder vi made-to-measure, hvor vi tilpasser tøjet efter dine personlige mål og præferencer. Made-to-measure sikrer, at du får et helt unikt produkt, som passer nøjagtigt til din kropsform og dine standarder.

Book tid

Du kan booke tid via formularen herunder. Du kan også booke tid, når du besøger vores butik eller ringe til os for nærmere aftale.

Opmåling

Ved selve opmålingsprocessen tager vi udgangspunkt i vores prøvemodeller, hvor du kan mærke og se, hvad ændringerne betyder. Vi tilpasser målene på tøjet med nåle, så det passer til din kropsform, og så du kan mærke hvad forandringerne gør.

Udvalg

Når vi har noteret målene, går vi til det sjove step i processen. I vores MtM-bog er det muligt at sidde og lege med farver, kvaliteter, mønstre, knapper og meget mere. Sammen finder vi frem til lige den sammensætning De ønsker.

Leveringstid

Vi bestiller dit produkt. Leveringstiden for MtM kan variere alt efter, hvor travlt der er på fabrikken. Vi har en standard leveringstid på ca. 4-5 uger på skjorter og 6-8 uger på habitter.

Vi kan dog helt ekstraordinært levere hurtigere mod opkrævning af et ekspresgebyr.

BOOK DIN TID

TIL MADE-TO-MEASURE